Buitengewone Biebdag | Op muzikale reis met Jeritza Toney | 4+

31 oktober 2021, van 12:00 tot 12:35 | Nijmegen, Bibliotheek De Mariënburg

Kosten: Leden € 5,00 | overige bezoekers € 6,00

Jippie, het is Buitengewone Biebdag! Neem je ouders, grootouders, buurvrouw en vrienden mee. Geniet van een voorleesbrunch, voorstelling of vertelling en een kindercollege. En kom de hele middag lekker knutselen en spelen op het fantasieplein. Vandaag gaan we mee op een muzikale reis met Jeritza!

Hou je van muziek, bewegen en gezelligheid? Ga dan mee op een muzikale reis met Jeritza! Jeritza schrijft liedjes speciaal voor kinderen. Zij vertelt Afrikaanse verhalen, zingt en speelt muziek. Koop een kaartje en doe gezellig mee!

Dit is één onderdeel van de Buitengewone Biebdag. Wil je ook bij de voorleesbrunch of het kindercollege zijn, dan heb je daarvoor een apart ticket nodig. Tickets voor de activiteiten koop je in de online agenda.

Voor deze activiteit heb je een coronabewijs nodig. Dat kan een negatieve testuitslag of een vaccinatiebewijs zijn. Of een bewijs dat je bent hersteld van corona. Met de CoronaCheck-app kan je deze bewijzen laten zien. Bij de ingang scannen we jouw QR-code in de CoronaCheck-app op je telefoon of vanaf je papieren bewijs. Op de website van de Rijksoverheid lees je hoe je aan de app of het papieren bewijs komt. Neem ook je identiteitsbewijs mee.

Deze activiteit organiseren we in samenwerking met