Voorstelling | Jonathan de Zeemeeuw door: Niels Brandaan Cotterink | 6+

28 november 2021, van 12:00 tot 12:45 | Nijmegen, Bibliotheek De Mariënburg

Kosten: Leden € 5,00 | overige bezoekers € 6,00

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Jonathan is een jonge zeemeeuw en wil de beste vlieger van de wereld worden. Hij oefent dag en nacht en ontdekt fabelachtige vliegtechnieken. Zijn vader, die aan het hoofd staat van de meeuwenkolonie, vindt die vliegcapriolen helemaal niks. Na een botsing van 560km per uur met Freek de Zeemeeuw is de maat vol. Jonathan wordt door zijn vader uit de kolonie gezet. Dan begint voor Jonathan een lange eenzame reis rond de wereld.

Een sprankelende vertelvoorstelling vol humor, vertelt en verbeeld door Niels Brandaan. Het verhaal is gebaseerd op het boek Jonathan Livingston Zeemeeuw van Richard Bach.

Voor deze activiteit heb je een coronabewijs nodig. Dat kan een negatieve testuitslag of een vaccinatiebewijs zijn. Of een bewijs dat je bent hersteld van corona. Met de CoronaCheck-app kan je deze bewijzen laten zien. Bij de ingang scannen we jouw QR-code in de CoronaCheck-app op je telefoon of vanaf je papieren bewijs. Op de website van de Rijksoverheid lees je hoe je aan de app of het papieren bewijs komt. Neem ook je identiteitsbewijs mee.

Deze activiteit organiseren we in samenwerking met