Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn alle vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid voorlopig gesloten. Alle activiteiten in onze bibliotheken zijn tot en met 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

In order to prevent the spread of the coronavirus, all branches of the Bibliotheek Gelderland Zuid are closed until further notice. All activities in our libraries have been cancelled until the 1st of June. Click here for more information.

3D-studio 8+

6 september 2019, van 15:00 tot 16:30 | Nijmegen, Bibliotheek De Biezantijn

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Lijkt het je leuk om je eigen 3D-ontwerp te maken en uit te printen? Of 3D-scan te maken van een voorwerp? Kom dan langs bij de 3D-studio in Bibliotheek De Biezantijn.

workshop

Wil jij je eigen 3D-ontwerp printen of een 3D-scan maken van een voorwerp? Dat kan bijde 3D-studio in Bibliotheek De Biezantijn. Je kunt gebruik maken van allerlei apparatuur in de bieb, waaronder laptops en een 3D-printer. Je gaat zelfstandig aan de slag, maar er is wel begeleiding aanwezig. Ook volwassenen mogen aansluiten! 

Meld je vooraf aan via biezantijn@obgz.nl of in de bibliotheek zelf. 

Leestips voor (spannende) verhalen over digitale technologie├źn

 • Enter de game zone (als je durft)

  Monique van Hest

  Vind je gamen leuk? Lees van alles over o.a. soorten games, je eigen game maken en hoe 3D werkt. Met veel kleurenfoto's. Makkelijk te lezen, AVI-E5. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Enter de game zone (als je durft)

 • The everything machine

  Ally Kennen

  Olly is alleen thuis als er een enorm pakket wordt bezorgd. Er blijkt een 3D-printer in te zitten die Russell heeft. Olly, Stevie en hun zus Bird besluiten hun verdwenen vader in 3D te printen. Maar dat zorgt voor grote problemen. Vanaf ca. 9 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van The everything machine