Zomerprogramma


Zomerprogramma

Bekijk onze activiteiten in de agenda

Agenda

Openingstijden

Houd rekening met afwijkende openingstijden

Bekijk

Nijmeegse vierdaagse

Van 14 t/m 19 juli is er voor kids op het Marienburgplein van alles te doen. Laat je favoriete boek tot leven komen met het Green Screen, maak de vierdaagsepuzzel, laat je hersens kraken met Nijmegen memory of pak er een mooi boek bij. Kom ook en ontdek het zelf! 

Even ontsnappen aan de drukte in de stad? Leun in de Stevenskerk achterover bij de mooiste verhalen van auteurs Thomas Verbogt en Stine Jensen.

Zomercolleges

In Bibliotheek Elst, Beuningen en Muntweg geven enthousiaste studenten interactieve colleges over interessante thema's aan senioren volgens de opzet van 'Jong geleerd, oud gedaan'.

In Bibliotheek Bemmel geeft operaliefhebber Joop Vanderstraaten een drietal colleges over Giuseppe Verdi.

Taalcafé

In het Taalcafé spreek je met andere mensen die ook de Nederlandse taal willen leren.

Ook in de zomer vindt in Bibliotheek Mariënburg, Bibliotheek Huissen en Bibliotheek Groesbeek wekelijks een taalcafé plaats met vrijwilligers om je te helpen oefenen.

Vakantiebieb

Lekker lezen op vakantie? Met de VakantieBieb neem je ruim 60 e-books overal mee naartoe. Je kunt de app downloaden van 1 juli t/m 31 augustus. (gratis voor leden en niet-leden)

Meer informatie

Luisterbieb

Thuis op de bank, onderweg naar je werk of wandelend in het park. Met de LuisterBieb geniet je altijd en overal van de mooiste luisterboeken. Download de gratis app voor tablet of smartphone.

Meer informatie