Zomerprogramma


Zomerprogramma

Bekijk onze activiteiten in de agenda

Agenda

Openingstijden

Houd rekening met afwijkende openingstijden

Bekijk

Nijmeegse vierdaagse

Tijdens de Vierdaagsefeesten even ontsnappen aan de drukte in de stad? Leun in de Stevenskerk achterover bij de mooiste verhalen van schrijvers Tijn Touber en Wim Daniëls.

Het Mariënburgplein wordt iedere middag omgetoverd tot kidsplein. Vanaf 14.00 uur is er van alles te zien en te beleven: interactieve voorstellingen, wegdromen bij de verhalen die de voorlezers vertellen, een kindercollege en diverse workshops, met het thema ‘op wereldreis in eigen stad’. 

Zomercolleges

In Bibliotheek Beuningen en Muntweg geven enthousiaste studenten interactieve colleges over interessante thema's aan senioren volgens de opzet van 'Jong geleerd, oud gedaan'.

We bespreken de ontwikkelingen in de 21ste eeuw en misdrijven in de samenleving.

Taalcafé

In het Taalcafé spreek je met andere mensen die ook de Nederlandse taal willen leren.

Ook in de zomer vindt in Bibliotheek Mariënburg, Bibliotheek Huissen en Bibliotheek Groesbeek wekelijks een taalcafé plaats met vrijwilligers om je te helpen oefenen.

Vakantiebieb

Lekker lezen op vakantie? Met de VakantieBieb neem je ruim 60 e-books overal mee naartoe. Je kunt de app downloaden van 1 juli t/m 31 augustus. (gratis voor leden en niet-leden)

Meer informatie

Luisterbieb

Thuis op de bank, onderweg naar je werk of wandelend in het park. Met de LuisterBieb geniet je altijd en overal van de mooiste luisterboeken. Download de gratis app voor tablet of smartphone.

Meer informatie

Nieuwe boeken