Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn alle vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid voorlopig gesloten. Alle activiteiten in onze bibliotheken zijn tot en met 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

In order to prevent the spread of the coronavirus, all branches of the Bibliotheek Gelderland Zuid are closed until further notice. All activities in our libraries have been cancelled until the 1st of June. Click here for more information.

Oefenen taal

Je kunt de Nederlandse taal ook op een website oefenen, thuis of in de bibliotheek. Daarvoor hebben we een overzicht van verschillende leuke en leerzame oefensites.

Organisatie Omschrijving
Oefenen.nl Oefenen met taal, rekenen, internetten en omgaan met geld.
Slimme Nieuwslezer De Slimme Nieuwslezer is een digitale krant die dagelijks nieuws aanbiedt waarmee lezen en schrijven kan worden geoefend. Deze krant is speciaal voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven.
Stichting Taalmenu Website om Nederlands te leren of te oefenen voor het inburgeringsexamen en voor het Staatsexamen I of II. Met oefeningen voor alle niveaus..