Kerst

Geef met korting een abonnement cadeau!

Ben je lid van onze bibliotheek met een jongeren of een volwassenen abonnement?
Haal in december een kortingsbon op voor een Alles-in-één volwassenen abonnement voor de helft van de prijs.

Je partner, familielid of een vriend(in) kan t/m januari 2018 voor slechts €30,- (inclusief pas) een Alles-in-één volwassenen abonnement afsluiten in een onze bibliotheken*.

Een leuk cadeau voor onder de kerstboom!

*Hoe werkt het?

Heb je een jongeren abonnement of een alles-in-één-volwassen abonnement?
Haal in de maand december het kerstdoosje met de gouden kortingsbon op in de bemande vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid.
Met de cadeaubon in het doosje kan je partner, familielid of een vriend(in) t/m januari 2018 voor €30,- een alles-in-één abonnement (t.w.v. €58,50) afsluiten bij de balie van de bibliotheek. Let wel, er is een maximaal aantal kerstdoosjes beschikbaar (op=op).

Je hebt een kerstdoosje gekregen!
De gelukkige kan t/m januari 2018 zijn/haar actieabonnement afsluiten in een van de bibliotheken van de Bibliotheek Gelderland Zuid. Met het kerstdoosje én de bon wordt hij/zij een jaar lid van de Bibliotheek Gelderland Zuid met een alles-in-één abonnement voor €30,-, in plaats van €58,50. Na een jaar wordt het kortingsabonnement automatisch omgezet in een alles-in-één volwassenen abonnement tegen een standaard tarief dat per maand opzegbaar is.

Let op: alleen leden met een jongeren abonnement of een alles-in-één volwassenen abonnement bij de Bibliotheek Gelderland Zuid kunnen in december het kerstdoosje meekrijgen/ophalen. Tot zover de voorraad strekt. Houd daarbij rekening met de openingstijden van de bibliotheek. 
Bij het inschrijven op het actieabonnement zullen openstaande boetes eerst moeten worden voldaan. Ook mag hij/zij in de afgelopen 3 maanden geen lid zijn geweest.