Vacatures

De Bibliotheek Gelderland Zuid is één van de grootste culturele instellingen in Gelderland. Zij heeft bibliotheekvestigingen in de gemeenten Beuningen, Berg en Dal, Heumen, Lingewaard, Nijmegen en Overbetuwe. Als multimediaal kennis- en cultuurcentrum biedt de Bibliotheek Gelderland Zuid informatie, educatie, ontmoeting en cultuur aan meer dan 1,5 miljoen bezoekers per jaar.

***

De Bibliotheek Gelderland Zuid heeft als missie mensen toegang te bieden tot informatie en cultuur. Uitdaging is de bibliotheek op een professionele wijze te profileren in de huidige markt.

Bibliotheek Hatert zoekt vrijwilligers...

voor de begeleiding van de Klik & Tik cursussen.
(computercursussen voor ouderen)

Hiervoor zoeken we begeleiders die vaardig zijn met een computer. Je kunt e-mailen, downloaden, opslaan, bestanden verzenden en je hebt ervaring met social media. 

Als voorbereiding ontvang je een korte training. 

Interesse? Meld je aan per mail bij Dorry Massée, via dmassee@obgz.nl

Stagiaire(s)

Vind jij het leuk om bezig te zijn met literatuur, cultuur en muziek? Dan is een stage bij het Huis van de Letters iets voor jou! We zoeken twee stagiaires voor programma en productie. Je bent van begin tot einde betrokken bij evenementen. Dat kan gaan om een lezing van een bekende auteur of een programma op een festival. Je leert hoe een literair bedrijf in elkaar zit en wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van een bomvol programma voor diverse doelgroepen.

Als je interesse hebt of je wilt meer informatie, mail dan naar hvdl@obgz.nl.

Vrijwilligers!

Word jij blij van een opgeruimde bieb, help jij onze bezoekers graag een beetje op weg of ben je gewoon helemaal gek van boeken en draag jij de bibliotheek een warm hart toe?

Dan zijn wij op zoek naar jou!
Kom je bij ons team? Want de bieb is er voor iedereen!

Hier vind je een overzicht van onze vestigingen.

Meer informatie opvragen of aanmelden als hulpkracht kan via e-mail: sollicitaties@obgz.nl

Open sollicitaties en stageplaatsen

Open sollicitaties en verzoeken voor stageplaatsen kun je per e-mail richten aan afdeling P&O via: sollicitaties@OBGZ.nl.